de geschiedenis van wijnhandel SIEBRAND 1921-1971 - colofon -

Scannen0007.jpgHet blijft natuurlijk hoogst opmerkelijk dat een werknemer van een bedrijf zoveel materiaal heeft verzameld om er een hele website mee te vullen. Het geeft een mooi beeld van de eerste 50 jaren van Siebrand. Natuurlijk is het verhaal nooit compleet en zullen er mensen zijn die nog meer foto's ergens in een stoffig album hebben zitten, en de mooiste verhalen kennen uit het Siebrand verleden. Vergeet niet dat er in de toptijd honderden mensen werkzaam waren ieder met zijn eigen beleving en ervaring. Mocht u behoefte hebben materiaal af te staan om deze website nog completer te maken kunt u dit kenbaar maken aan de eigenaar van deze website of schrijf een bericht in het Gastenboek

Er is veel aandacht besteed aan de juistheid van informatie op deze site. Fouten zijn echter nooit volledig uit te sluiten dus mocht u  foutieve informatie tegenkomen maak hier dan melding van.  Wijzigingen zullen direct worden doorgevoerd.

diversen4.jpgMet dank aan : Op de foto bij het "Het poortje van Siebrand" in de Groenestraat, staat als 2e van rechts Dhr.G.F.J Gunnink afgebeeld ( met stropdas ). Hij is de oud werknemer en verzamelaar van alle op deze website getoonde spullen. In overleg met de directe familie zijn de spullen afgestaan aan mij, ik ben zelf vanaf 1979 werkzaam bij Siebrand, en heb samen met enkele ( oud ) werknemers geprobeerd een tijdlijn aan het geheel te koppelen..

Tot slot : Inmiddels zijn we 97 jaar verwijderd van de oprichting in 1921, er is geen enkel lid van de Siebrand familie meer actief in het bedrijf, hele generaties van oud werknemers zijn niet meer in leven, maar geschiedenis is er geschreven.

Tot op de dag van vandaag bestaat het bedrijf Siebrand nog steeds en vinden de producten hun weg naar de klant. www.siebrand.nl

Eigenaar website : J.Bos - Kampen.Op alle artikelen op deze website rust auteursrecht en deze mogen onder voorwaarden worden hergebruikt.                      .